Moto tandem kontakt obrazac

0

Moto tandem

Za sve informacije i pitanja za koja niste našli odgovore na našim web stranicama molimo da nam pošaljete upit putem web obrasca a naš tim će se potruditi odgovoriti Vam u što kraćem vremenu. Također za sve stavke i upite o uslugama koje nisu definirane cjenikom molimo da nam detaljno opišete sve potrebno kako bi Vam pravilno kreirali ponudu.

Moto Tandem je aktivnost koja zaljubljenicima u motocikle i zainteresiranima u moto scenu omogućava da i osobno isprobaju kakav je osjećaj voziti se na motoru iako nemaju svoj vlastiti motocikl ili položenu A kategoriju za upravljanje motociklom.

Savršena je to aktivnost za provesti dan sa prijateljima te iskusit osjećaj slobode koje motoristi i bajker traže već desetljećima.

Moto tandem nudi dvije opcije a to su Moto Tandem 300 i Moto Tandem Ruta. Kako im i nazivi govore "Moto Tandem 300" omogućiti će kandidatima da iskuse brzine do 300 km/h u sigurnim uvjetima a "Moto tandem Ruta" standardu vožnju po registriranim prometnicama. Detaljnije o svakoj od njih saznajte na linkovima Moto Tandem 300 i Moto Tandem Ruta.

Tim koji vodi ove aktivnosti su članovi Zrakoplovnog moto kluba Airborne. Naši članovi su dugogodišnji vozači motocikala s velikim iskustvom a mnogi od njih su i piloti, instruktori letenja te padobranci i instruktori padobranstva.

Moto tandem vožnja je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim prijateljima ili bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih moto ruta ili moto tandem vožnju pri brzini od 300 km/h. Moto tandem opcija 300 km/h izvodi se na Aerodromu Varaždin a Moto ruta se može dogovarati naknadno.