O nama i Moto tandemu

Moto tandem: savršena aktivnost za zaljubljanike u brzinu, adrenalin i motore

Moto Tandem je aktivnost koja zaljubljenicima u motocikle i zainteresiranima u moto scenu omogućava da i osobno isprobaju kakav je osjećaj voziti se na motoru iako nemaju svoj vlastiti motocikl ili položenu A kategoriju za upravljanje motociklom.

Savršena je to aktivnost za provesti dan sa prijateljima te iskusit osjećaj slobode koje motoristi i bajker traže već desetljećima.

Moto tandem nudi dvije opcije a to su Moto Tandem 300 km/h i Moto Tandem Ruta. Kako im i nazivi govore "Moto Tandem 300" omogućiti će kandidatima da iskuse brzine do 300 km/h u sigurnim uvjetima a "Moto tandem Ruta" standardu vožnju po registriranim prometnicama. Detaljnije o svakoj od njih saznajte na linkovima Moto Tandem 300 i Moto Tandem Ruta.

Tim koji vodi ove aktivnosti su članovi Zrakoplovnog moto kluba Airborne. Naši članovi su dugogodišnji vozači motocikala s velikim iskustvom a mnogi od njih su i piloti, instruktori letenja te padobranci i instruktori padobranstva.

Ako tražite nešto novo u životu te uzbudljivi način za provesti vrijeme, pozivamo vas da nam se pridružite u Moto Tandem opcijama te otkrijete moto svijet te naposljetku možda i sami postanete dio naše ekipe.
Vaš Moto Tandem!

Zašto odabrati Moto tandem iskustvo

Nezaboravno je iskustvo pojuriti brzinama od 300 kilometara na sat i pri tome ne kršti niti jedno zakonsko pravilo. Adrenalin koji takva brzina urokuje je nemjeriljiv gotovo ni sa čime drugim.

  • SIGURNOST NA PRVOM MJESTU: Opciju moto tandem 300 km/h izvodimo na Aerodromu Varaždin u ograđenom prostoru slobodnom od prometa i stvari na redovno održavanim motorima.
  • DUGOGODIŠNJI I ISKUSNI VOZAČI: Naš stručni i inovativni tim sačinjavaju dugogodišnji vozači motocikala od kojih su mnogi i instruktori padobranstva i piloti.
  • RAZNE OPCIJE MOTO TANDEMA: Moto tandem nudi dvije opcije a to su Moto Tandem 300 i Moto Tandem Ruta. Kako im i nazivi govore „Moto Tandem 300“ omogućiti će kandidatima da iskuse brzine do 300 km/h u sigurnim uvjetima a „Moto tandem Ruta“ standardu vožnju po registriranim prometnicama
Pratite nas na društvenim mrežama

Moto tandem vožnja je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim prijateljima ili bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih moto ruta ili moto tandem vožnju pri brzini od 300 km/h. Moto tandem opcija 300 km/h izvodi se na Aerodromu Varaždin a Moto ruta se može dogovarati naknadno.