Ova pravila su objavljena 14.4.2021.

Pravila su zadnji puta revidirana 17.5.2021.

Politika zaštite privatnosti o obrade podataka

Više o našim Politikama zaštite privatnosti te Politikama kolačića možete pročitati u tekstu niže: Mi i naši partneri pohranjujemo i pristupamo neosjetljivim informacijama s vašeg uređaja, poput kolačića ili jedinstvenog identifikatora uređaja te obrađujemo osobne podatke poput IP adrese i identifikatore kolačića radi obrade podataka u svrhu prikazivanja personaliziranih oglasa, mjerenja preferencija naših posjetitelja i sl.

Mi i naši partneri obrađujemo podatke kako slijedi: Pohranjivanje i / ili pristup podacima na uređaju, Precizni geolokacijski podaci i identifikacija pregledavanjem uređaja, Prijenos podataka, Prilagođeni oglasi i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja, uvidi o publici, razvoj proizvoda.

Mototandem.com posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Mototandem.com prikuplja, obrađuje odnosno pohranjuje kada se posjete naše internet stranice Mototandem.com, mk-airborne.hr, u danjem tekstu Stranice u vlasništvu Experti Obrta..

Obrada osobnih podataka koji se prikupljaju, obrađuju i pohranjuju nakon posjeta našim Internet stranicama temelji se uvijek na propisanim pravnim osnovama, sve sukladno važećim propisima Republike Hrvatske i EU.

U svakom pojedinom slučaju kada dodatno obrađujemo vaše osobne podatke dat ćemo vam obavijest kako o pravnoj osnovi na kojoj u tom slučaju obrađujemo iste tako i o vašim pravima vezanim uz zaštitu osobnih podataka. Voditelj obrade vaših osobnih podataka je : Mototandem.com. Našeg službenika za zaštitu podataka možete dobiti na: mototandem300(at)gmail.com

 • Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji vas identificiraju ili mogu identificirati (poput imena, spola, adrese, e-maila, IP adrese, poštanske adrese i dr.). Mototandem.com prikuplja vaše osobne podatke u slučaju kada ste nam ih učinili dostupnima (npr. prilikom naručivanja proizvoda ili rezervacije termina, davanja privole), te kada je to nužno da bismo ispunili neku obvezu koja proizlazi iz važećih  propisa ili ugovora ili na temelju legitimnog interesa.

 • Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka

Mototandem.com koristit će vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama, analize preferencija, dostave općih i individualiziranih ponuda te za potrebe znanstvenog istraživanja i primjene novih tehnologija (poput strojnog učenja i umjetne inteligencije) u svrhu optimizacije korisničkog iskustva i osobne analize sadržaja, sve s ciljem da vam se omogući pristup posebnim i očekivanim informacijama te za potrebe komunikacije s vama. 

Obavještavamo vas da je moguće da vaše osobne podatke učinimo dostupnima i drugim društvima unutar MK Airborne te našim klijentima i partnerima, a sve s ciljem ispunjenja svrhe za koju su osobni podaci prikupljeni te s kojom vas upoznajemo u ovoj Politici zaštite privatnosti.

Također, Mototandem.coma savjetuje svim roditeljima i skrbnicima da djecu poduče o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu. Usluge koje pružamo nisu namijenjene osobama mlađim od 14 godina, ali za podatke koje prikupljamo ili obrađujemo ne možemo znati da li se odnose na osobe mlađe od 14 godina. 

 • Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice u vlasništvu Mototandem.com

 • Newsletter i pretplata

Mototandem.com može obrađivati i vaš osobni podatak kao što je e-mail adresa. Spomenuto samo ukoliko ste nam dali privolu za slanje newslettera. U potonjem slučaju možemo vam poslati elektronički bilten s komercijalnim sadržajem za oglašavanje. Podatke koje ste nam dostavili kako biste se pretplatili na Newsletter koristit će se samo za slanje Newslettera.

Ukoliko želite odustati od pretplate na Newsletter, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u Newsletteru. U slučaju otkazivanja pretplate, osobne podatke koje smo prikupili u tu svrhu prestat ćemo obrađivati.

Moramo napomenuti kako spomenuti postupak neće utjecati na valjanost podataka koji su ranije prikupljeni na temelju dane privole. Prikupljene podatke pohranjujemo samo za razdoblje tijekom kojeg primate bilten i niste otkazali vašu privolu za primanje istoga. Mototandem.com u određenim situacijama sukladno važećim propisima vezanim uz zaštitu osobnih podataka, ali i propisa koji uređuju područje elektroničkih komunikacija, može obrađivati i vašu e mail adresu i na temelju legitimnog interesa. Navedeno samo u iznimnim slučajevima, primjerice ukoliko ste naš korisnik, ugovorili ste neku od naših usluga i sl.

Svakako napominjemo kako u slučaju da se vaši podaci obrađuju na temelju legitimnog interesa možete u bilo kojem trenutku prigovoriti obradi ili ostvariti neko od svojih prava. U svakoj situaciji u kojoj se vaši podaci obrađuju na ovaj način bit ćete adekvatno, dodatno obaviješteni o istome.

Radi  funkcioniranja servisa i sprečavanja zloupotrebe prikupljaju se i dijele sljedeći podaci: IP adresa, država, grad, poštanski broj, geografska širina, geografska dužina, regija, datum i vrijeme prijave na newsletter. Spomenuti podaci se spremaju na ne određen rok. 

U slučaju da vam naš Newsletter bude dostavljen od strane našeg poslovnog partnera, obavještavamo vas da naš poslovni partner također štiti sigurnost vaših podataka odgovarajućim, najsuvremenijim tehničkim i organizacijskim mjerama. Naši poslovni partner ne smiju koristiti osobne podatke u druge svrhe, osim onih za koje ste im dali privolu ili se obrađuju radi izvršenja ugovora ili njihove druge obveze.

 • Rezervacije i narudžbe na web stranicama

Za potrebe rezervacija i narudžbe poklon bonova korisnika na web stranicama u vlasništvu Mototandem.com prikupljaju se sljedeći osobni podaci: e-mail adresa, ime i prezime, adresa, datum rođenja, zanimanje, OIB, email, broj telefona, visina, težina, spol. Podaci se koriste isključivo u svrhu rezervacije naših usluga korisnika na stranicama u vlasništvu Mototandem.com.

Svi podaci koje od vas tražimo nisu određeni kao obvezni. Primjerice, prilikom registracije korisnik može u neobavezno polje popuniti podatak o spolu i/ili rođenja. U potonjem slučaju možete dati pristanak na korištenje navedenih podataka u svrhu ciljanog oglašavanja.

U slučaju registracije korisnika putem društvenih mreža, za potrebe iste prikupljaju se podaci kao što su: ime, prezime, fotografija s društvenih mreža koju ste učinili dostupnom, država iz koje se korisnik registrira, ID korisnika društvene mreže, te vremenska zona iz koje se vrši registracija.

Navedene se informacije bilježe i prilikom svake registracije korisnika. Sve podatke koji su prilikom registracijskog postupka određeni kao obvezni prikupljamo kako bismo mogli ispuniti naše obveze koje smo se obvezali pružati u slučaju registracije na web portalu. Za što Mototandem.com traži odobrenje?

 • Dopuštenje za prikupljanje podataka o lokaciji
 • Koristi se za pristup približnoj lokaciji korisnika.
 • Dopuštenje za korištenje kamere
 • Koristi se za pristup kameri ili za snimanje slika i videozapisa s uređaja.
 • Dopuštenje za korištenje mikrofona
 • Omogućuje pristup i snimanje zvuka mikrofona s korisnikovog uređaja.
 • Dopuštenje za račune društvenih mreža
 • Koristi se za pristup korisničkim profilima računa društvenih mreža (Facebook i Google).
 • Sigurnost

Mototandem.com ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka (poput Opće uredbe o zaštiti podataka, Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka i dr.). Napominjemo kako su vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i/ ili nezakonite obrade. Naši zaposlenici obvezni su poštivati povjerljivost vaših podataka i pridržavati se općih akata. Također, Mototandem.com koristi najsuvremenije tehničke i organizacijske zaštitne mjere kako bi osiguralo sigurnost vaših osobnih podataka.

 • Rok pohranjivanja

Pohranjujemo vaše podatke do isteka roka od 3 (tri) godine računajući od isteka ugovornog odnosa, osim onih podataka za koje važeći propisi propisuju duži rok pohranjivanja (primjerice 11 godine u slučaju primjene propisa vezanih uz i iz Općeg poreznog zakona). U slučaju da vaše podatke prikupljamo na temelju privole istu ćemo od vas ponovno tražiti pri novom ispunjavanju obrazaca za ugovaranje naših usluga.

 • Prava korisnika

Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnim Motoandem.com. U slučaju promjene bilo kojeg vašeg osobnog podatka molimo vas da nas o promjenama obavijestite na e-mail mototandem300(at)gmail.com  kako bismo ispravili ili ažurirali vaše osobne podatke. Imajte na umu da od Motoandem.com možete u bilo kojem trenutku zatražiti sljedeće:

Da vam omogući pristup vašim osobnim podacima

Mototandem.com možete pitati koje vaše osobne podatke koristi, a možete tražiti i pristup tim osobnim podacima. Imate pravo znati svrhu obrade, koje kategorije vaših osobnih podataka čuvamo, tijela ili kategorije tijela s kojima vaše osobne podatke dijelimo, razdoblje zadržavanja podataka, kao i izvor podataka u slučaju kada se podaci neizravno prikupljaju.

Da vam osigura kopiju osobnih podataka koje čuvamo

Možete nas kontaktirati ukoliko želite kopiju nekih ili svih osobnih podataka koje čuvamo o vama.

Zatražiti ispravak pogrešnih podataka

Želimo da su vaše osobne informacije točne i ažurne. Možete nas tražiti da ispravimo ili uklonimo informacije koje mislite da su netočne ili zastarjele.

Zatražiti brisanje osobnih podataka

Možete tražiti od mota tandema da zaustavi obradu ili čak brisanje vaših osobnih podataka. Ukoliko vaše osobne podatke trebamo za obavljanje neke ugovorne obveze prema vama, Mototandem.com bi mogao prestati biti sposoban za izvođenje takvih ugovornih obveza. Također, ukoliko su vaši osobni podaci potrebni kako bi mogli ostvariti određene zakonske obveze (npr. porezne obveze), vaš zahtjev se možda neće moći ostvariti.

Ograničavanje pristupa vašim podacima (nama i/ili trećim osobama) u određenim procesima ili u potpunosti.

Ukoliko želite pobijati točnost podataka, ili više ne trebamo osobne podatke za svrhu obrade, ali su oni vama potrebni za uspostavljanje, izvršenje ili obradu pravnih zahtjeva ili ste se protivili obradi po osnovi koju smatramo legitimnom, imate pravo tražiti ograničavanje obrade osobnih podataka.

Podnijeti prigovor na način kako koristimo vaše podatke

Sjetite se da imate pravo na prigovor obradi osobnih podataka koja se temelji na pravnoj osnovi koju Moto tandem smatra legitimnom.

Zahtijevati prijenos podataka drugom vršitelju obrade (prenosivost prava)

Ukoliko se obrada temelji na vašem pristanku ili se vrši automatskim sredstvima, imate pravo tražiti od Mototandem.com prijenos podataka drugom vršitelju obrade. Ovim putem vas još jednom obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku, na način da nas obavijestite na e-mail adresu: mototandem300(at)gmail.com ili u pisanom ili drugom elektroničkom obliku ili usmenim putem.

Privolu uvijek možete povući jednako lako kao što ste ju i dali. Napominjemo kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole ostati pravno valjani. U slučaju da ste odlučili da ne želite dijeliti svoje podatke, molimo vas uvažite kako možda nećete moći pristupiti nekim dijelovima naših internet stranica odnosno web portala ili koristiti naše usluge.

 • Automatizirana obrada

Napominjemo kako se neki podaci (poput vrste internetskoga preglednika koji rabite, broja posjeta, prosječnog vremena provedenog na stranicama, pregledavani sadržaj i slični) obrađuju automatski prilikom pristupa internet stranicama Mototandem.com Navedeni podaci se koriste u svrhu procjene privlačnosti naše internet stranice. Napominjemo kako korisnik ima pravo da se na njega ne odnosi odluka koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, osim ako je takva odluka potrebna za sklapanje ili izvršenje ugovora između korisnika i Mototandem.com, dopuštena hrvatskim pravom ili pravom Unije ili temeljena na izričitoj privoli korisnika.

 • Veze s drugim stranicama

Ova politika o zaštiti privatnosti odnosi se na sve stranice  Mototandem.com Navedene stranice mogu sadržavati veze s drugim davateljima usluga te se na njih ista ne odnosi . Prilikom napuštanja internet stranice Mototandem.com, molimo Vas da se upoznate s izjavama o politici zaštite privatnosti na svakoj internet stranici koja prikuplja osobne podatke. Svakako moramo naglasiti kako se ova Politika primjenjuje i na sve stranice u vlasništvu Mototandem.com.

 • Podaci koje o Vama prikuplja Google LLC

Mototandem.com koristi usluge koje pruža tvrtka Google LLC i njena povezana društva, uključujući YouTube, Android i usluge koje se pružaju na web-lokacijama trećih strana, primjerice usluge oglašavanja (dalje u tekstu: Google). Mototandem.com je dužan obavijestiti svoje korisnike i o podacima koje prikuplja Google pružajući svoje usluge drugim pravnim i fizičkim osobama.

Podaci koje Google prikuplja uključuje jedinstvene identifikatore, vrstu i postavke preglednika, vrstu i postavke uređaja, operativni sustav, podatke o mobilnoj mreži koje uključuju naziv operatera i telefonski broj te broj verzije aplikacije. Nadalje, Google prikuplja podatke o interakciji aplikacija, preglednika i uređaja s Google uslugama, uključujući IP adresu, izvješća o rušenju, aktivnost sustava te datum, vrijeme i URL preporuke za zahtjev ispitanika.

Google prikuplja podatke kada neka Googleova usluga na vašem uređaju kontaktira Google poslužitelje -primjerice kada instalirate aplikaciju iz Trgovine Play ili kada usluga provjerava jesu li dostupna automatska ažuriranja.

Ako upotrebljavate Android uređaj s Googleovim aplikacijama, vaš uređaj povremeno kontaktira Googleove poslužitelje radi davanja podataka o uređaju i povezivanja s našim uslugama. To uključuje podatke kao što su vrsta uređaja, naziv mobilnog operatera, izvješća o rušenju i aplikacije koje ste instalirali.

 1. Podaci o vašim aktivnostima

Podatke o vašim aktivnostima na Google uslugama Google prikuplja kako bi vam na temelju njih primjerice preporučili videozapis na YouTubeu koji bi vam se mogao svidjeti. Podaci o aktivnostima koje Google prikuplja mogu uključivati:

 • pojmove koje tražite
 • videozapise koje gledate
 • prikaze sadržaja i oglasa te interakciju s njima
 • podaci o glasovnoj i audio aktivnosti prilikom upotrebe audio značajki
 • aktivnosti kupnje
 • osobe s kojima komunicirate i dijelite sadržaj
 • aktivnosti na web-lokacijama i u aplikacijama treće strane koje upotrebljavaju naše usluge
 • -povijest pregledavanja u Chrome-u koju ste sinkronizirali sa svojim Google računom.

Ukoliko Google usluge upotrebljavate za upućivanje i primanje poziva ili slanje i primanje poruka, Google može prikupljati podatke telefonskog zapisnika kao što su vaš telefonski broj, broj koji ste nazvali, broj koji je primio poziv, brojeve na koje su pozivi preusmjereni, vrijeme i datum poziva i poruka, trajanje poziva, podatke o usmjeravanju i vrste poziva. Na svojem Google računu možete pronaći podatke o aktivnosti koje su spremljene na vaš račun i upravljati njima.

 1. Podaci o lokaciji

Podatke o vašoj lokaciji Google prikuplja kada upotrebljavate specifične Google usluge. Vaša se lokacija može odrediti uz različite razine preciznosti na temelju:

 • GPS-a
 • IP adresa
 • podataka senzora na uređaju
 • podataka o stvarima u blizini uređaja kao što su Wi-Fi pristupne točke, mobilni odašiljači i uređaji s omogućenim Bluetoothom.

U nekim okolnostima Google prikuplja podatke o vama i iz javno dostupnih izvora. Na primjer, ako se vaše ime pojavi u lokalnim novinama, Googleova tražilica može indeksirati taj članak i prikazati ga drugim korisnicima kada pretražuju vaše ime. Važno je napomenuti da podatke o vama Google može prikupljati i od pouzdanih partnera, uključujući marketinške partnere koji pružaju podatke o mogućim korisnicima Google poslovnih usluga i partnera za sigurnost koji nam pružaju podatke za zaštitu od zlouporabe kao i oglašivača radi pružanja oglasa i usluga istraživanja u njihovo ime.

U koje svrhe Google prikuplja vaše podatke Vaše podatke Google može upotrebljavati kako bi osigurao ispravan rad usluga, primjerice praćenjem zastoja ili rješavanjem poteškoća koje prijavite. Nadalje, Google podatke upotrebljava u analitičke i mjerne svrhe. Na primjer, Google analizira podatke o vašim posjetima Google web-lokacijama te upotrebljava i podatke o oglasima s kojima ste stupili u interakciju.

Kada posjetite web-lokacije koje upotrebljavaju Google Analytics, Google i korisnik Google Analyticsa Google može povezati podatke o vašoj aktivnosti na toj web lokaciji s aktivnostima na drugim web-lokacijama koje upotrebljavaju Google usluge oglašavanja.

Prikupljene podatke, kao što je adresa elektroničke pošte, Google upotrebljava za izravnu interakciju s vama. Na primjer, može vam poslati obavijest ako otkrije sumnjivu aktivnost, primjerice pokušaj prijave na vaš Google račun s neuobičajene lokacije Ili vas može obavijestiti o predstojećim promjenama ili poboljšanjima usluga. U slučaju da vi kontaktirate Google, Google evidentira zapis o zahtjevu radi lakšeg rješavanja vaše poteškoće.

Google upotrebljava automatizirane sustave koji analiziraju vaš sadržaj radi pružanja prilagođenih rezultata pretraživanja, prilagođenih oglasa ili drugih značajki prilagođenih vašem načinu upotrebe naših usluga. Vaše sadržaje Google analizira i radi otkrivanja zloupotrebe kao što su neželjeni, zlonamjerni ili nezakoniti sadržaj. Za prepoznavanje uzoraka u podacima Google se služi i algoritmima. Na primjer, Google prevoditelj pomaže ljudima da komuniciraju na različitim jezicima tako što otkriva uobičajene jezične uzorke u frazama za koje tražite prijevod.

Za gore opisane svrhe Google može kombinirati prikupljene podatke sa svojih usluga i svih vaših uređaja. Ovisno o postavkama vašeg računa, vaša aktivnost na drugim web-lokacijama i u drugim aplikacijama može biti povezana s vašim osobnim podacima radi poboljšanja Google-ovih usluga i oglasa koje Google prikazuje.

Ako drugi korisnici već imaju vašu adresu elektroničke pošte ili druge identifikacijske podatke, Google im može prikazati vaše javno vidljive podatke Google računa, primjerice vaše ime i fotografiju. Tako primjerice mogu lakše raspoznati elektroničku poruku koju im pošaljete.

VAŠE KONTROLE PRIVATNOSTI Imate mogućnost izbora u vezi s podacima koje Google prikuplja o vama i načinom na koji ih upotrebljava. U ovom su odjeljku opisane glavne kontrole za upravljanje privatnošću :

 • Možete posjetiti provjeru postavki privatnosti putem kojih možete pregledati i prilagoditi važne postavke privatnosti.
 • Posjetite stranicu Provjera postavki privatnosti, Upravljanje podacima te pregled i ažuriranje podataka.
 • Kada ste prijavljeni, uvijek možete pregledati i ažurirati podatke tako da posjetite usluge koje upotrebljavate.
 • Google je uspostavio i mjesto na kojem možete pregledati podatke koje se spremaju na vaš Google račun i upravljati njima.

Na vašem Google računu dostupne su sljedeće kontrole:

 1. Kontrole privatnosti
 2. Kontrole aktivnosti

Odredite vrste aktivnosti za koje želite da se spremaju na vaš račun.

 1. Postavke oglasa

Upravljajte postavkama oglasa koji vam se prikazuju na Google-u te na web-lokacijama i u aplikacijama koje prikazuju oglase u partnerstvu s Google-om. Možete izmijeniti svoje interese, odabrati hoće li se vaši osobni podaci upotrebljavati za prikaz relevantnih oglasa te uključiti ili isključiti određene usluge oglašavanja.

 • Google vam omogućava da upravljate podatke koje drugi vide o vama na Google-ovim uslugama.
 • Dijeljene preporuke putem Google-a.

Odaberite hoće li se vaše ime i fotografija prikazivati pored vaših aktivnosti kao što su recenzije i preporuke koje se pojavljuju u oglasima.

 • Informacije koje dijelite.

Odredite s kime ćete dijeliti podatke putem svojeg računa na Googleu+.

 • Google vam pruža i načine za pregled i ažuriranje podataka.

Na stranici Moja aktivnost možete pregledati i kontrolirati podatke koji nastaju vašom upotrebom Google-ovih usluga, kao što su vaša prošla pretraživanja i posjeti Google Playu. Svoju aktivnost možete pregledavati po datumu i temi te je možete izbrisati djelomično ili u cijelosti.

 • Uslugu Google nadzorne ploče.

Putem Google nadzorne ploče možete upravljati podacima koji su povezani s određenim proizvodima. Vaši osobni podaci

 1. Upravljajte svojim informacijama za kontakt kao što su ime, e-adresa i telefonski broj. Kada niste prijavljeni, možete upravljati podacima koji su povezani s vašim podacima.

Prilagodba pretraživanja dok ste odjavljeni: odaberite hoće li se vaša aktivnost pretraživanja upotrebljavati za ponudu relevantnih rezultata i preporuka. Postavke YouTube-a: pauzirajte i izbrišite povijest pretraživanja na YouTube-u i povijest gledanja na YouTube-u.

 1. Postavkama oglasa upravljajte na web lokacijama i u aplikacijama koje prikazuju oglase u partnerstvu s Google-om.
 2. Izvoz, uklanjanje i brisanje podataka

Po želji možete izvesti kopiju sadržaja sa svojeg Google računa da biste ga sigurnosno kopirali ili koristili na nekoj usluzi izvan Googlea.

 1. Zatražite uklanjanje sadržaja s određenih Google-ovih usluga na osnovi primjenjivih zakona.

Da biste izbrisali svoje podatke, možete:

 • Izbrisati sadržaj s određenih Google-ovih usluga.
 • Potražiti i zatim izbrisati određene stavke s računa putem stranice Moja aktivnost.
 • Izbrisati određene Google-ove proizvode, uključujući podatke koji su s njima povezani.
 • Izbrisati cijeli Google račun.

Naposljetku, tu je i Upravitelj neaktivnih računa pomoću kojeg možete nekom drugome omogućiti pristup dijelovima svojeg Google računa u slučaju da ga više ne možete upotrebljavati.

 1. Postavke preglednika: na primjer, možete konfigurirati preglednik tako da naznačite kada Goole postavi kolačić u vaš preglednik. Preglednik možete konfigurirati i tako da blokira sve kolačiće s određene domene ili svih domena.

Pritom napominjemo da se Google usluge za ispravan rad oslanjaju na kolačiće, primjerice kako bi zapamtile vaše postavke jezika.

 1. Postavke uređaja: vaš uređaj može imati kontrole koje određuju koje podatke Google može prikupljai. Na primjer, na Android uređaju možete promijeniti postavke lokacije.

 

Prijenos u treće zemlje Mototandem.com koristi alate i usluge pružatelja usluga, ali i društvenih mreža koje ne posluju samo na području Europske unije. Dužni smo vas upozoriti kako te treće strane koje upravljaju tim uslugama redovito prenose ili mogu prenijeti vaše osobne podatke u SAD gdje se isti mogu dijeliti s obavještajnim službama sukladno propisima koji su na snazi u SAD.

U skladu s tim propisima, vaša prava na zaštitu osobnih podataka u SAD-u mogu biti ograničena uvjetom građanstva, potrebom dokazivanja osnove za podnošenje tužbe i žalbe ili tajnošću istražnih postupaka.

Društvene mreže Mototandem.com prikuplja i obrađuje osobne podatke putem interakcija korisnika na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Mototandem.com odnosno odgovorne osobe imenovane od strane Mototandem.com imaju uvid u poruke i/ili objave na spomenutim društvenim mrežama, međutim osobne podatke prikupljene putem istih, osobito one sadržane u porukama, Mototandem.com ne pohranjuje te dodatno ne obrađuje osim u svrhe navedene u ovoj Politici.

Iznimno Mototandem.com može pohraniti vaše podatke ukoliko nas na to obvezuju važeći propisi Republike Hrvatske. Mototandem.com koristi poslovni profil koristeći usluge Facebooka, Twittera, Instagrama i Youtubea, a o njihovim pravilima privatnosti odnosno izjavama o povjerljivosti kao i o načinu na koji oni koriste vaše osobne podatke možete pogledati na:

FACEBOOK ONLINE

https://www.facebook.com/policy.php

TWITTER ONLINE

https://twitter.com/en/privacy

YOUTUBE ONLINE

https://policies.google.com/privacy?hl=hr

INSTAGRAM ONLINE

https://help.instagram.com/519522125107875

U slučaju da imate pitanja vezano uz prikupljanje i obradu podataka od strane Facebook-a, Twittera , YouTubea i/ili Instagrama ili želite ostvariti neko od svojih prava zajamčenih Općom uredbom o zaštiti podataka kontaktirajte:

FACEBOOK IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

Kontakt službenika za zaštitu podataka:

https://hr-hr.facebook.com/policy.php https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Facebook-a, Irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 Irska

Kontakt službenika za zaštitu podataka:

https://twitter.ethicspointvp.com/custom/twitter/forms/data/form_data.asp https://help.twitter.com/forms/privacy 

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Twittera-a, irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

ZA YOUTUBE: Google Ireland, Ltd., Gordon House Barrow St, Dublin 4, Ireland

Kontakt službenika za zaštitu podataka:

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Twittera-a, irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

ZA INSTAGRAM: FACEBOOK IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

Kontakt službenika za zaštitu podataka:

https://hr-hr.facebook.com/policy.php https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Facebook-a, Irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

 • Obavijest o promjenama i kontakt

Svaka promjena naše Politike zaštite privatnosti bit će objavljena u ovim uvjetima. Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz izjavu o zaštiti privatnosti molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail.

 

Moto tandem vožnja je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim prijateljima ili bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih moto ruta ili moto tandem vožnju pri brzini od 300 km/h. Moto tandem opcija 300 km/h izvodi se na Aerodromu Varaždin a Moto ruta se može dogovarati naknadno.